Hammaskiven poisto 45 min perus

79,00 

Suosittelemme 45 min hammaskiven poistoa, jos käyt säännöllisesti hammaskiven poistossa 1-2 kertaa vuodessa. Yksityishammaslääkärin lähetteellä saat kela-korvauksen (12,00), jolloin potilaan maksettava hinta on 64,00.

Kuvaus

Hammaskiven poistossa kartoitetaan ensin hammaskiven tilanne tunnustelemalla ientaskumittarilla. Sen jälkeen hammaskivi poistetaan hellävaraisesti joko käsi-instrumentein, ultraäänilaitteella tai molemmilla. Tarvittaessa käytämme pintapuudutetta.

Perushammaskiven poistossa värjäymät poistetaan puhdistuspastalla, jolloin hinta on edullisempi. Teemme tarvittaessa myös fluorauksen, sillä se ehkäisee reiänalkuja, vahvistaa hampaita ja vähentää vihlontaa.

Asiakas saa aina ohjeet kotihoitoon.

 

Lisätiedot

Pintapuudutus

Pintapuudute voidaan laittaa ennen toimenpidettä tai hoidon aikana tarpeen mukaan. Pintapuudute ei vaadi pistämistä. Pintapuudutus 12,00 jos ikenesi ovat kovin arat ja/tai sinulla on syviä, tulehtuneita ientaskuja. Pintapuudutus 5,00, jos ikenesi ovat vähemmät arat. Pintapuudutuksen hinta lisätään lopulliseen hintaan.

Raskaus ja imetys

Hammaskiven poisto voidaan tehdä raskaana oleville ja imettäville.

Nuoret potilaat

Hammaskiven poisto voidaan tehdä nuorille.

Hoidon jälkeen

Jos hoidon yhteydessä sivellään fluorilakkaa, on hoidon jälkeen hyvä olla syömättä ja juomatta yhden tunnin ajan. Vettä voi juoda normaalisti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hammaskiven poisto 45 min perus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *