Hammaskiven poisto 60 min ja jauhepuhdistus

125,00 

Suosittelemme 60 min hammaskiven poistoa, jos edellisestä poistosta on yli vuosi. Valitse 60 min aika myös silloin, jos saat helposti hammaskiveä. Yksityishammaslääkärin lähetteellä  kela-korvaus (18,00), jolloin potilaan maksettava hinta on 99,00.

Kuvaus

Hammaskiven poistossa kartoitetaan ensin hammaskiven tilanne tunnustelemalla ientaskumittarilla. Sen jälkeen hammaskivi poistetaan hellävaraisesti joko käsi-instrumentein, ultraäänilaitteella tai molemmilla. Tarvittaessa käytämme pintapuudutetta.

Jauhepuhdistus hammaskiven poiston yhteydessä  tuloksena on erityisen puhtaat ja sileät hammaspinnat. Jauhepuhdistus poistaa tehokkaasti pinnalliset värjäymät ja kirkastaa hampaiden pinnat. Teemme tarvittaessa myös fluorauksen, sillä se ehkäisee reiänalkuja, vahvistaa hampaita ja vähentää vihlontaa.

Asiakas saa aina ohjeet kotihoitoon.

 

Lisätiedot

Pintapuudutus

Pintapuudute voidaan laittaa ennen toimenpidettä tai hoidon aikana tarpeen mukaan. Pintapuudute ei vaadi pistämistä. Pintapuudutus 12,00 jos ikenesi ovat kovin arat ja/tai sinulla on syviä, tulehtuneita ientaskuja. Pintapuudutus 5,00, jos ikenesi ovat vähemmät arat. Pintapuudutteen hinta lisätään lopulliseen hintaan.

Raskaus ja imetys

Hammaskiven poisto ja jauhepuhdistus voidaan tehdä raskaana oleville ja imettäville.

Nuoret potilaat

Hammaskiven poisto jauhepuhdistuksella voidaan tehdä nuorille.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen on hyvä olla syömättä ja juomatta kaksi tuntia. Vettä voi juoda normaalisti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hammaskiven poisto 60 min ja jauhepuhdistus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *