Hammaskiven poisto 60 min perus

105,00 

Hammaskiven poistossa kartoitetaan ensin hammaskiven tilanne tunnustelemalla ientaskumittarilla. Sen jälkeen hammaskivi poistetaan hellävaraisesti joko käsi-instrumentein, ultraäänilaitteella tai molemmilla. Tarvittaessa käytämme pintapuudutetta.

Perushammaskiven poistossa värjäymät poistetaan puhdistuspastalla, jolloin hinta on edullisempi. Teemme tarvittaessa myös fluorauksen, sillä se ehkäisee reiänalkuja, vahvistaa hampaita ja vähentää vihlontaa.

Asiakas saa aina ohjeet kotihoitoon.

 

 

 

Kuvaus

Suosittelemme 60 min hammaskiven poistoa, jos edellisestä hammaskiven poistosta on yli vuosi, tai sinulle muodostuu helposti hammaskiveä.

 

Lisätiedot

Pintapuudutus

Pintapuudute voidaan laittaa ennen toimenpidettä tai hoidon aikana tarpeen mukaan. Pintapuudute ei vaadi pistämistä. Pintapuudutus 12,00 jos ikenesi ovat kovin arat ja/tai sinulla on syviä, tulehtuneita ientaskuja. Pintapuudutus 5,00, jos ikenesi ovat vähemmät arat. Pintapuudutteen hinta lisätään lopulliseen hintaan.

Raskaus ja imetys

Hammaskiven poisto voidaan tehdä raskaana oleville ja imettäville.

Nuoret potilaat

Hammaskiven poisto voidaan tehdä nuorille potilaille.

Hoidon jälkeen

Jos hoidon yhteydessä hampaisiin sivellään fluorilakkaa, suosittelemme olemaan syömättä ja juomatta hoidon jälkeen tunnin ajan. Vettä voi juoda normaalisti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hammaskiven poisto 60 min perus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *