Koulutetun hierojan huolenpitoa Pasilassa

Koulutettu hieroja palveluksessasi! Sakari on nimeni ja teen töitä Sinun hyvinvointiisi tähdäten. Klassisen hieronnan ohella teen tarvittaessa hieronnan yhteydessä tapahtuvaa raajanivelten liikkuvuuden edistämistä sekä toimivan venyttelyn ja liikehallinnan ohjaamista. Saatavilla on myös fysikaalisia lämpöhoitoja (savi) sekä ryhdin ja liikkuvuuden ja kehon toiminnallisuuden kartoituksia.

Voit tulla vähentämään lihaskireyttä tai kipua, edistämään palautumista / toipumista, parantamaan suorituskykyä ja arjen sujumista, vähentämään stressiä tai puhtaasti rentoutumiseen. Tavoitteesi voi olla vaikka unen laadun paraneminen tai olkanivelen liikkuvuuden lisääminen – hieronnasta on apua. Hoitokäyntiin liittyvän kokonaisuuden määrittelemme aina tarkoituksenmukaisesti ja yhdessä Sinun kanssasi.

Hieronta on aina yksilöllinen ja kokonaisvaltainen kokemus. Siksi olen tarkka yksityisyydestäsi ja kunnioitan sitä. Hierontaklinikasn viihtyisyyten on panostettu ja rentouttava äänimaalim,a on osa hoitokokonaisuutta,

Klassinen hieronta on pehmytkudoksiin kohdistuvaa käsin tehtävä hoitomuoto, joka vähentää lihasjännitystä, lievittää kipua, aktivoi kehon aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja parantaa niiden elastisuutta. Hieronnassa käytetään potilaasta, hoidettavasta alueesta ja hoidon tavoitteesta riippuen erilaisia hierontaotteita (sively, hankaus, pusertelu, poikittainen venytys)- aina tarkoituksenmukaisesti ja potilaan tuntemuksia kuunnellen. Mobilisoivilla toimenpiteillä saadaan myös lisättyä nivelten liikelaajuutta.

Hierontapiste Sininen Kuula

Jarrumiehenkatu 2 B 161, Topparikujan ja Kellosillan kulma.
00520 Helsinki www.sininenkuula.fi

0400647143

info@sininenkuula.fi