Rentotushetki meillä tai teillä!

Yli 10 vuoden kokemuksella, satoja erilaisia asiakkaita ja erilaisia lähtökohtia. Kaikkien kohdalla sama tavoite: työkyvyn tai yleisen elämänlaadun parantaminen hieronnan keinoin. Uskon kokonaisvaltaiseen hoitamiseen, yleensä kiputilat ja vaivat eivät ratkea hoitamalla juuri sitä kohtaa johon sattuu. Nopeita ratkaisuja pitkäaikaisiin ongelmiin harvoin on, mutta rentoutumisen voi saavuttaa jo yhdellä hoitokerralla, ja se on hyvä alku.

Niska-hartia-seudun ja yläselän hierontoja voidaan hyvin tehdä istuen, ilman hierontapöytää, usein jopa paremmin. Näitä hierontoja voin tulla tekemään paikan päälle, kun löydätte työpaikalta vähintään 2-3 "uhria" tai siitä ylöspäin. Sessio voi sisältää myös esim. alaselän rentoutusta jumppamatolla ja joitakin aktivoivia liikkeitä.

Toimipisteessä tehtävät hieronnat voit varata netistä (neurofysio.fi/tampere tai 044 200 9882) ja työpaikka/kotikäynneistä voit kysellä puhelimitse/viestillä tai s-postilla. Nähdään!

Koulutettu Hieroja JM Paavola

Juhlatalonkatu 7
33100 Tampere

0442009882

jumipaavola@gmail.com

Toimipisteet

Neurofysio Tampere

Juhlatalonkatu 7, 33100 Tampere

044-200 9882 tai (03) 3142 5800
jumipaavola@gmail.com

Katso sijainti kartalla

Toimipiste on Tampellan alueella, Siipiveikot ravintolan vieressä. Tampellan neuvolan kanssa sama sisäänkäynti. Tuulikaapin jälkeen vasemmalle. Lisätietoa ja ajanvaraus: neurofysio.fi/tampere/